19. april 2013

RODILA SE JE GILDA, POLIGILDA




Poli glina je naš svet, naša obsesija, naš čas. Ideje, tehnike, vzorci, barve napolnjujejo naše glave, prsti pa se trudijo v resničnost prenesti vse, kar se mota po možganih in srcih.

Kar nekaj nas je, ki že vrsto let zavidamo tujim poli ustvarjalcem za njihove “guilde” ali cehe, znotraj katerih se združujejo, izmenjujejo ideje, ustvarjajo in gostijo poli inštruktorje.

Kar nekaj nas je, ki smo menili, da smo sami prešibki, da bi v zagon spravili takšno kolesje. In tako je na prijetnem ustvarjalnem popoldnevu beseda dala besedo, ideja za seboj potegnila drugo in rodila se je Poligilda – društvo ustvarjalcev. Kot temelj nas druži ustvarjanje s polimerno glino, a mnogi od nas so svojo ustvarjalnost uspešno prenesli tudi na druga področja.

Ustvarjanje je nekaj, kar nas povezuje, je skupno vsem, različnost ustvarjalnih področij, tehnik, ki jih uporabljamo, mnenj in idej pa nekaj, kar nas bogati!

V naše vrste vabimo vse, ki vas veseli ustvarjanje – od tistih, ki se z njim šele spogledujete, tipate in iščete sebe, do tistih, ki si z izdelki že uspete zaslužiti kakšen priboljšek. Verjamemo, da se lahko vsakdo še kaj nauči!

Obljubljamo zanimiva druženja, izmenjavo mnenj, koristne informacije in izobraževanja, ki jih bodo vodili tuji in domači inštruktorji. Prav vsakdo lahko s svojim znanjem in idejami prispeva k razvoju društva in njegovih članov!

V imenu Poligilde, Maja

Ni komentarjev:

Objavite komentar