9. januar 2023

Brezplačne delavnice ČS Rudnik, zima - pomlad 2023

 

Je med vašimi novoletnimi zaobljubami tudi "imela bom več časa zase", "šla bom na več ustvarjalnih delavnic" ipd? Potem smo pravi naslov, da z zaobljubami začnete takoj januarja! Za vse ostale pa vemo, da komaj čakate, da objavimo nove datume delavnic! 
Da je udeležba na delavnicah za vas brezplačna, omogoča Četrtna skupnost Rudnik, MOL. Nekaj pravil pri udeležbi je, a mislimo, da še nikoli ni nihče ostal pred vrati 😊

Vabljeni, da se z nami družite tudi letos! 


Razpisani datumi in teme delavnic so informativni. Za vsako delavnico zato še posebej pripravimo vabilo. Če želite, da boste obveščeni med prvimi, se prijavite na naše novičke tako, da nam pošljete mail na poligilda.slo@gmail.com ali pošljete zasebno sporočilo na facebooku. 

Lokacija: 
ČS Rudnik, Pot k ribniku 20 in/ali prek ZOOM-a

Dan in termini delavnic: 
četrtek, termini so objavljeni pri posamezni delavnici
Objavljenih terminov delavnic se držimo, včasih pa nam tudi kaj prekriža načrte, zaradi česar je potrebna sprememba. V takem primeru vas bomo o tem pravočasno obvestili. 

Ura delavnic: 
18h do 20h

Prijave: 
prek spletne prijavnice, najpozneje do ponedeljka pred delavnico do 12h  --->>> KLIK

Informacije: 
poligilda.slo@gmail.com
01 428 03 45 (ČS Rudnik)

🖍🖍🖍🖍🖍🖍🖍🖍🖍

Dobrodošli, da z nami delite ustvarjalne trenutke, da se pod našim vodstvom zatopite v kreativno delo in se prepričate (ali pa vas prepričamo mi), da znate, da zmorete, da ste ustvarjalni in da si lahko privoščite občasno uro brez misli na vsakdan!

Delavnice bodo potekale v živo v ČS Rudnik, Pot k ribniku 20 in/ali prek Zooma, od 18h do 20h.
Namenjene so odraslim in starejšim otrokom v spremstvu odraslih. Material boste dobili na delavnici, izdelek ostane vam. Material prijavljenim, ki nas bodo spremljali prek Zooma, pošljemo domov, ali pa se dogovorimo za drugačen prevzem. 

Na kakšen način bo izvedena delavnica, bomo sporočile pred vsako delavnico.

Prijave na delavnice so obvezne, ne glede na način izvedbe, saj moramo pripraviti material za vse sodelujoče. Za tiste delavnice, ki bodo izvedene na daljavo, moramo poslati povezavo do delavnice in material, za delavnice v dvorani pa moramo rezervirati mesto na delavnici in pripraviti ves material in pripomočke. Število mest na delavnici v dvorani je omejeno. 

Delavnica bo izvedena, če bo zanjo najmanj 5 prijav. Prednost pri udeležbi na delavnicah imajo prebivalci ČS Rudnik in Ljubljančani.

Za izvedbo delavnice prek Zooma potrebujemo nekaj več časa, saj vam moramo material poslati po navadni pošti, oz. ga lahko prevzamete na sedežu ČS Rudnik, Pot k ribniku 20, v času uradnih ur, zato je prijava do ponedeljka pred delavnico do 12h zadnji termin, ko vam lahko zagotovimo naš material. 

Kadar koli se nam lahko na spletnih brezplačnih delavnicah pridružite s svojim materialom. Tudi v tem primeru se morate na delavnico prijaviti dovolj zgodaj, da vam pošljemo seznam potrebnih pripomočkov in materiala in pa seveda povezavo na Zoom.

⇩⇩⇩

PRIJAVE

Delavnice sofinancira Mestna občina Ljubljana in so izvedene v okviru 

programa Brezplačnih delavnic Četrtne skupnosti Rudnik. 

DELAVNICE SO NAMENJENE ODRASLIM IN VEČJIM OTROKOM V SPREMSTVU ODRASLIH.

Ni komentarjev:

Objavite komentar