22. september 2023

1. sejem ustvarjalcev in umetnikov USTVARJALNI VRT - prijave za ustvarjalce in vabilo za udeležence

Letošnja prva jesenska novost v Poligildi je sejem ustvarjalcev in umetnikov. 

Že dolgo smo se poigravale z idejo o ustvarjalnem sejmu. Po naši spomladanski super izkušnji v Botaničnem vrtu v Ljubljani smo se odločile in jih vprašale za sodelovanje. In bili so za!

Tako vam predstavljamo USTVARJALNI VRT, sejem ustvarjalcev in umetnikov, ki ga bomo s podporo in organizacijo Botaničnega vrta Univerze v Ljubljani izvedle v društvu Poligilda!

Organizacija sejma je pod okriljem Botaničnega vrta Univerze v Ljubljani in društva Poligilda, društva ustvarjalcev. Na sejem so obvezne predhodne prijave do ponedeljka, 2. oktobra 2023 do 12h. 

Za obiskovalce je obisk sejma BREZPLAČEN!





K sodelovanju vabimo ustvarjalke in ustvarjalce, umetnice in umetnike, rokodelke in rokodelce, da nam pomagajo zasaditi naš Ustvarjalni vrt! In seveda obiskovalce, da vrt zapolnijo!

Na sejmu lahko sodelujejo ponudniki rokodelskih in umetniških izdelkov. V primeru, da društva in zavodi na dogodku le predstavljajo svojo dejavnost, je njihova udeležba brezplačna.

V primeru, da svoje izdelke tudi prodajajo, zanje velja prijavnina po ceniku.

Društva, člani društev in posamezniki vabljeni, da pridete in predstavite svoje ustvarjalno in umetniško delo, da ga ljudje spoznajo, če želite le razstavite svoje izdelke, če pa imate urejen status za prodajo, pa vabljeni k prodaji.

Cena:
  •  0-20 /izdelkov = brezplačno
  •  20-100 /izdelkov = 20 €
  •  nad 100 /izdelkov = 40 €


PRIJAVNICA ZA RAZSTAVLJALCE



 




Ni komentarjev:

Objavite komentar