10. januar 2024

OSEBNO IN POSEBNO - vabilo na brezplačno delavnico

Voščilnice so več kot le kos papirja; so izraz ljubezni in želje po deljenju posebnih trenutkov z našimi najdražjimi. Z namenom, da pošiljanje ali izročanje voščilnic postane resnično posebno in osebno, bomo pokazale različne tehnike in ideje za oblikovanje voščilnic, ki bodo vašim sporočilom dodale vašo osebno noto.

Poglobile se bomo v umetnost kombiniranja barv, tekstur ter različnih tehnik, da bomo ustvarile voščilnice za posebne priložnosti.

Voščilnice so lahko tudi čudovit dodatek k darilom, s čimer bomo še dodatno poudarili pomen in vrednost ročno izdelanih voščilnic. Podale vam bomo ideje za ustvarjanje voščilnic in obešank za darila za različne dogodke: rojstni dan, rojstvo, poroka, matura ...

Pridite k nam, ker je ustvarjanje cenejše od terapije!

Delavnica bo v četrtek, 18. 1. 2024, v dvorani ČS Rudnik, Pot k ribniku 20, od 18h do 20h. 

Material in pripomočke boste dobili na delavnici. 

Prijavite se do torka, 16. 1. 2024.
Dodatne informacije o delavnici boste prijavljeni prejeli po e-pošti. 

Pogoji sodelovanja na delavnici:  Na delavnici imajo prednost krajani ČS Rudnik in Ljubljančani, vabljeni pa ste tudi vsi drugi, saj se vedno najde rešitev, da se imamo luštno! Število mest na delavnici v živo je omejeno. 

Napotki za varno udeležbo: Poskrbite za varnost vseh, zato pridite na delavnico le zdravi. 

Če bi se nam na delavnici radi pridružili, se prijavite! Prijave na delavnice so obvezne, da vam lahko pripravimo potreben material in pripomočke za delavnico in da vam pošljemo morebitna dodatna navodila. 

PRIJAVE  👉👉👉  KLIK

Delavnica bo izvedena, če bo zanjo najmanj 5 prijav. 
Naše delavnice so namenjene odraslim in starejšim otrokom (11+) v spremstvu odraslih, tokrat pa lahko s seboj pripeljete tudi mlajšega šolarja.

Dobrodošli, da z nami delite ustvarjalne trenutke, da se pod našim vodstvom zatopite v kreativno delo in se prepričate (ali pa vas prepričamo mi), da znate, da zmorete, da ste ustvarjalni in da si lahko privoščite občasno uro ali dve brez misli na vsakdan! 


ČE NI NAVEDENO DRUGAČE, SO DELAVNICE NAMENJENE ODRASLIM IN STAREJŠIM OTROKOM V SPREMSTVU ODRASLIH.


Delavnice sofinancira Četrtna skupnost Rudnik, Mestna občina Ljubljana in so izvedene v okviru programa Brezplačnih delavnic Četrtne skupnosti Rudnik. 


Ni komentarjev:

Objavite komentar