5. marec 2024

VIHAR POMLADI - vabilo na brezplačno delavnico

Počasi prihaja prava pomlad z žvrgolenjem ptic, s prebujanjem narave, cvetenjem in z druženjem v naravi. Kot pred naravo so tudi pred nami novi izzivi in spremembe ter nove priložnosti. 

Za nov začetek bomo z nekaj domišljije in veliko ustvarjalnosti sestavile obešanke, ki bodo krasile naše domove, balkone ali vrtove. Mehkoba lesa in živahnost barv nas bosta spodbudili, da ustvarimo nekaj drugačnega. 

Ptičke bomo obdelali s servietno tehniko in barvami ter jih okrasili. Pisano, kičasto ali čisto preprosto. Kakor je komu všeč.

Pridite na delavnico in se dve uri družite z nami, ker je ustvarjanje cenejše od terapije!

Delavnica bo v četrtek, 14. 3. 2024, v dvorani ČS Rudnik, Pot k ribniku 20, od 18h do 20h. 

Material in pripomočke boste dobili na delavnici. 

Prijavite se do torka, 12. 3. 2024.
Dodatne informacije o delavnici boste prijavljeni prejeli po e-pošti. 

Pogoji sodelovanja na delavnici:  Na delavnici imajo prednost krajani ČS Rudnik in Ljubljančani, vabljeni pa ste tudi vsi drugi, saj se vedno najde rešitev, da se imamo luštno! Število mest je omejeno. 

Napotki za varno udeležbo: Poskrbite za varnost vseh, zato pridite na delavnico le zdravi. 

Če bi se nam na delavnici radi pridružili, se prijavite! Prijave na delavnice so obvezne, da vam lahko pripravimo potreben material in pripomočke za delavnico in da vam pošljemo morebitna dodatna navodila. 

PRIJAVE  👉👉👉  KLIK

Delavnica bo izvedena, če bo zanjo najmanj 5 prijav. 
Naše delavnice so namenjene odraslim in starejšim otrokom (11+) v spremstvu odraslih.

Dobrodošli, da z nami delite ustvarjalne trenutke, da se pod našim vodstvom zatopite v kreativno delo in se prepričate (ali pa vas prepričamo mi), da znate, da zmorete, da ste ustvarjalni in da si lahko privoščite občasno uro ali dve brez misli na vsakdan! 


ČE NI NAVEDENO DRUGAČE, SO DELAVNICE NAMENJENE ODRASLIM IN STAREJŠIM OTROKOM V SPREMSTVU ODRASLIH.


Delavnice sofinancira Četrtna skupnost Rudnik, Mestna občina Ljubljana in so izvedene v okviru programa Brezplačnih delavnic Četrtne skupnosti Rudnik. 


Ni komentarjev:

Objavite komentar