28. september 2021

OKRASNI KLOBUČEK - delavnica v okviru Meseca četrtne skupnosti Rudnik

 Po sobotnih predstavitvenih delavnicah vas v okviru Meseca ČS rudnik vabimo še na delavnico. 

Na delavnici bomo iz vrvic izdelali majhne dekorativne klobučke in jih jesensko okrasili. Okraske bomo pokazali tudi na sobotni delavnici tako, da si jih boste lahko že pripravili. Klobučke lahko imate za okras, z njimi lahko okrasite tudi razne predmete ali pa jih zaključite kot obesek za ključe, obesek za na torbico ipd. 

Delavnica bo potekala v živo na Ižanski cesti 303 in prek Zooma. 

Če bi se nam na delavnici pridružili, se prijavite tukaj. Prijave na delavnice so obvezne za vse vrste izvedb, saj moramo pripraviti material za vse sodelujoče. Tistim, ki se nam boste pridružili na daljavo, moramo poslati povezavo do delavnice in material, tistim, ki se nam boste pridružili v živo, pa moramo rezervirati mesto na delavnici, saj smo z novimi PCT pogoji bolj omejeni pri izvedbi. 

Prijave za tiste, ki boste prišli na Ižansko c. 303 so do torka, 5. 10. 2021 do 12h, za tiste, ki se boste delavnice udeležili prek Zooma pa do ponedeljka, 4.10.2021 do 14h. Pri prijavi na delavnico prek Zooma rabimo nekaj več časa, saj vam moramo material poslati po navadni pošti, oz. ga lahko prevzamete na sedežu ČS Rudnik, Pot k ribniku 20, v času uradnih ur

Del delavnice na lokaciji bo izveden, če bo zanjo najmanj 5 prijav. V nasprotnem primeru bo delavnica v celoti izvedena prek Zooma. 

 Delavnica je namenjena odraslim in starejšim otrokom v spremstvu odraslih. Material boste dobili na delavnici, izdelek ostane vam. Material prijavljenim, ki nas bodo spremljali prek Zooma, pošljemo domov ali se dogovorimo za drugačen prevzem. 

Kadar koli se nam pa na spletnih brezplačnih delavnicah lahko pridružite tudi s svojim materialom. Tudi v tem primeru se morate na delavnico prijaviti dovolj zgodaj, da vam pošljemo seznam pripomočkov in materiala, ki ga potrebujete, in pa seveda povezavo na Zoom.

Dobrodošli, da z nami delite ustvarjalne trenutke, da se pod našim vodstvom zatopite v kreativno delo in se prepričate (ali pa vas prepričamo mi), da znate, da zmorete, da ste ustvarjalni in da si lahko privoščite občasno uro brez misli na vsakdan!




Ni komentarjev:

Objavite komentar