28. september 2021

POLIGILDA SE PREDSTAVI (Mesec ČS Rudnik)

Jesen že trka na vrata in z njo tudi nova sezona ustvarjalnih delavnic v Poligildi. Začenjamo z brezplačnimi kratkimi predstavitvenimi delavnicami v okviru Meseca Četrtne skupnosti Rudnik. ČS Rudnik nam sofinancira ustvarjalne delavnice, da so lahko za udeležence brezplačne. 

V soboto, 2. 10. 2021, bomo na delavnici, ki bo sestavljena iz več krajših predstavitev, prikazale postopke in nasvete za izdelavo izdelkov ali posameznih delov izdelkov. Urnik je objavljen na spletni strani. S povezavo prek Zooma boste lahko sodelovali na vseh predstavitvah ali le na izbarnih. 

V četrtek, 7. 10. 2021, bomo izvedle delavnico Okrasni klobuček, na kateri bomo uporabile nekaj dodatkov, ki jih bomo pokazale na sobotnih predstavitvenih delavnicah.

Če bi se nam na delavnici pridružili, se prijavite tukaj. Prijave na delavnice so obvezne za vse vrste izvedb, saj moramo pripraviti material za vse sodelujoče. Tistim, ki se nam boste pridružili na daljavo, moramo poslati povezavo do delavnice in material, tistim, ki se nam boste pridružili v živo, pa moramo rezervirati mesto na delavnici, saj smo z novimi pogoji bolj omejeni pri izvedbi. 

Želimo si, da bi v tej sezoni lahko čim več delavnic izvedle v živo. Ampak, ker imamo zares dobre izkušnje z izvedbo delavnic na daljavo, smo se odločile, da tudi delavnice prek Zooma še vedno ostanejo! 

Delavnice so namenjene odraslim in večjim otrokom v spremstvu odraslih. Material za izvedbo vam pripravimo, izdelke odnesete domov. Material prijavljenim, ki nas bodo spremljali prek Zooma, pošljemo domov ali se dogovorimo za drugačen prevzem. Za predstavitvene delavnice ne pošiljamo materiala. 

Kadar koli se nam pa na spletnih brezplačnih delavnicah lahko pridružite tudi s svojim materialom. Tudi v tem primeru se morate na delavnico prijaviti, da vam pošljemo seznam pripomočkov in materiala, ki ga potrebujete, in pa seveda povezavo na Zoom.

Dobrodošli, da z nami delite ustvarjalne trenutke, da se pod našim vodstvom zatopite v kreativno delo in se prepričate (ali pa vas prepričamo mi), da znate, da zmorete, da ste ustvarjalni in da si lahko privoščite občasno uro brez misli na vsakdan!




Ni komentarjev:

Objavite komentar