19. oktober 2021

ODENIMO SE V JESEN

Na delavnici bomo iz polimerne gline izdelali obesek in uhane po navdihu jeseni. Kose, ki jih bomo izdelale, lahko uporabite tudi za drugačen namen (obeski za ključe, okrasitev ipd.).

Delavnica bo potekala v živo na Ižanski cesti 303, kjer bomo pripravile tudi vse potrebne pripomočke in ves material. Izdelke boste odnesli domov. 

Prijave za tiste, ki boste prišli na Ižansko c. 303, so do torka, 26. 10. 2021 do 12h. 

Vzporedno bomo dogajanje na mizi voditeljice oddajali po Zoomu. Če bi se delavnice s svojim materialom udeležili prek Zooma, vas prosimo, da se prijavite do nedelje, 24.10.2021, do 17h. 

Pogoji sodelovanja na delavnici Odenimo se v jesen: 

Brezplačna delavnica na Ižanski cesti 303, Ljubljana: Prednost pri udeležbi imajo krajanke in krajani ČS Rudnik ter Ljubljančanke in Ljubljančani. V primeru prostih mest vabljeni tudi vsi ostali! Za prisotnost je potrebno izpolnjevanje pogojev PCT.

Delavnica prek Zooma: Kadar koli se nam na brezplačnih spletnih delavnicah lahko pridružite s svojim materialom. Tudi v tem primeru se morate na delavnico prijaviti dovolj zgodaj, da vam pravočasno pošljemo seznam  potrebnih pripomočkov in materiala ter seveda povezavo na Zoom. Če želite, vam lahko pomagamo dopolniti manjkajoče s seznama pripomočkov ali materiala in vam svetujemo, kaj kupiti ali nadomestiti s sorodnimi pripomočki. Paket posebnih pripomočkov, ki jih bomo uporabljale na delavnici, lahko kupite od nas in vam jih pošljemo po pošti. O vseh podrobnostih se bomo dogovorili po prijavi. 

Če bi se nam na delavnici pridružili, se prijavite. Prijave na delavnice so obvezne za vse vrste izvedb, saj moramo pripraviti material za vse sodelujoče. Tistim, ki se nam boste pridružili na daljavo, moramo poslati povezavo do delavnice in material (če ga nimate), tistim, ki se nam boste pridružili v živo, pa moramo rezervirati mesto na delavnici, saj smo z novimi pogoji PCT bolj omejeni pri izvedbi. 

👉👉👉

PRIJAVE

Delavnica bo izvedena, če bo zanjo najmanj 5 prijav v živo. 

Delavnica je namenjena odraslim in starejšim otrokom v spremstvu odraslih. 

Dobrodošli, da z nami delite ustvarjalne trenutke, da se pod našim vodstvom zatopite v kreativno delo in se prepričate (ali pa vas prepričamo mi), da znate, da zmorete, da ste ustvarjalni in da si lahko privoščite občasno uro brez misli na vsakdan!

Že sedaj pa si lahko rezervirate mesto na ostalih brezplačnih delavnicah ČS Rudnik, ki jih bomo izvedle do konca leta -->> 

http://www.poligilda.si/2021/10/urnik-brezplacnih-delavnic-cs-rudnik-do.html






Ni komentarjev:

Objavite komentar