6. oktober 2021

Urnik brezplačnih delavnic ČS Rudnik - do decembra 2021



Delavnice bodo potekale v živo na Ižanski cesti 303 in/ali prek Zooma, od 18h do 20h.

Delavnice so namenjene odraslim in starejšim otrokom v spremstvu odraslih. Material boste dobili na delavnici, izdelek ostane vam. Material prijavljenim, ki nas bodo spremljali prek Zooma, pošljemo domov ali se dogovorimo za drugačen prevzem. 

Prijave na delavnice so obvezne za vse vrste izvedb, saj moramo pripraviti material za vse sodelujoče. Tistim, ki se nam boste pridružili na daljavo, moramo poslati povezavo do delavnice in material, tistim, ki se nam boste pridružili v živo, pa moramo rezervirati mesto na delavnici, saj smo z novimi PCT pogoji bolj omejeni pri izvedbi. 

👉👉👉

PRIJAVE


Pri prijavi na delavnico prek Zooma rabimo nekaj več časa, saj vam moramo material poslati po navadni pošti, oz. ga lahko prevzamete na sedežu ČS Rudnik, Pot k ribniku 20, v času uradnih ur

Del delavnice na lokaciji bo izveden, če bo zanjo najmanj 5 prijav. V nasprotnem primeru bo delavnica v celoti izvedena prek Zooma. 

Kadar koli se nam pa na spletnih brezplačnih delavnicah lahko pridružite tudi s svojim materialom. Tudi v tem primeru se morate na delavnico prijaviti dovolj zgodaj, da vam pošljemo seznam pripomočkov in materiala, ki ga potrebujete, in pa seveda povezavo na Zoom.

Dobrodošli, da z nami delite ustvarjalne trenutke, da se pod našim vodstvom zatopite v kreativno delo in se prepričate (ali pa vas prepričamo mi), da znate, da zmorete, da ste ustvarjalni in da si lahko privoščite občasno uro brez misli na vsakdan!

Delavnice sofinancira Mestna občina Ljubljana in so izvedene v okviru programa Brezplačnih delavnic Četrtne skupnosti Rudnik. 

Na delavnice se lahko predhodno prijavite, pred posamezno delavnico vas bomo prosili za potrditev udeležbe. Objavljenih terminov delavnic se držimo, včasih pa nam tudi kaj prekriža načrte, zaradi česar je potrebna sprememba. V takem primeru vas bomo o tem pravočasno obvestili. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar