12. januar 2022

ZA TOPLO DLAN - vabilo na brezplačno delavnico

 




V novo leto vstopamo v zimskem mrazu, zato si bomo na naši delavnici prijetno pogreli roke. Blazinica je uporabna tudi gretje drugih delov telesa. 

Lansko leto smo na naših delavnicah že osvojili šivanje na roke, letos bomo znanje nadgradili. Če šivanja na roke še niste vešči, ne skrbite. Izdelava blazinice ni pretežka, zato vabljeni tudi začetniki. Tisti, ki šivanje že dobro obvladate, se nam pridružite za družbo, kaj novega pa se na vsaki delavnici izve. 

Delavnica bo v četrtek, 20. 1. 2022, in bo potekala prek ZOOMA. Udeleženci, ki se boste pravočasno prijavili, boste dobili paket z materialom, ki vam ga bomo poslali, oz. ga boste prevzeli po dogovoru.  

Prijave so do ponedeljka, 17. 1. 2022, do 12h. 

Pogoji sodelovanja na delavnici Za toplo dlan: 
Na delavnici prek spleta smo omejeni le s številom paketov materiala, zato imajo prednost pri sodelovanju krajani ČS Rudnik in Ljubljančani, vabljeni pa tudi vsi ostali! 

Če bi se nam na delavnici pridružili, se prijavite. Prijave na delavnice so obvezne, saj vam drugače ne moremo poslati Zoom povezave, seznama pripomočkov, ki jih boste potrebovali, in pripraviti paketa. 

⇩⇩⇩

PRIJAVE


Več informacij o izvedbi delavnice in o naših naslednjih delavnicah najdete  tu ➡

http://www.poligilda.si/2022/01/lokacija-cs-rudnik-pot-k-ribniku-20.html


Delavnice sofinancira Mestna občina Ljubljana in so izvedene v okviru 

programa Brezplačnih delavnic Četrtne skupnosti Rudnik. 

DELAVNICE SO NAMENJENE ODRASLIM IN VEČJIM OTROKOM V SPREMSTVU ODRASLIH.



Informacije: 
poligilda.slo@gmail.com
01 428 03 45 (ČS Rudnik)


Ni komentarjev:

Objavite komentar