VčlanitevVČLANITEV v društvo ustvarjalcev Poligilda
Včlanitev v društvo je prostovoljna. S podpisom prijave se vsak posameznik strinja s Temeljim aktom društva   (na vpogled po dogovoru)  in s tem sprejema vse pravice in dolžnosti, ki izhajajo iz njega. Za včlanitev nam pošljite izpolnjeno prijavnico in počakajte na naš odgovor. Včlanitev v društvo bo dokončno potrjena s plačilom prve članarine.

ČLANARINA

Član plačuje članarino enkrat letno, višina članarine za tekoče leto, ki so jo na ustavni seji določili ustanovni člani društva je 30,00 eur. Članstvo v društvu je letno, velja od 1. janurja do 31. decembra tekočea leta. 

UGODNOSTI za člane društva ustvarjalcev Poligilda
Poleg ugodnosti, ki že izhajajo iz Temeljnega akta društva lahko na začetku delovanja društva izpostavimo popuste na delavnicah (domačih in mednarodnih). Seznam ugodnosti se bo sproti dopolnjeval, člani društva bodo o tem redno obveščeni.

1 komentar:

  1. Vdor v prazno bankomatsko kartico za prodajo. Kontakt za klepetalnico »Hangout«: cchacker0002@gmail.com

    Želim pričati o praznih karticah bankomatov Dark Web. (Uradni avtomatski bankomat) Prodajajo samodejne prazne bankomatske kartice, ki jih lahko uporabite za dvig denarja na katerem koli bankomatu po vsem svetu. Naročite svojo prazno bankomatsko kartico zdaj z uradnim bančnim avtomatom. Na internetu sem videl toliko pričevanj o tem, kako hekerji temnega spleta izdelujejo avtomatske prazne kartice bankomatov in jih prodajajo različnim ljudem po vsem svetu. Naročite prazno kartico za bankomat zdaj. . Upoštevajte, da to ni brezplačno

    OdgovoriIzbriši