12. oktober 2022

PAKETKI Z MATERIALOM IN POSTOPKI




Ustvarjalne delavnice v taki obliki, kot so sedaj v ČS Rudnik, društvo Poligilda izvaja od leta 2015, pred tem je podobne delavnice že od leta 2006 vodila naša članica. Zato z gotovostjo lahko trdimo, da poznamo ustvarjalke, ki nas obiskujejo, in poznamo tudi kar nekaj njihovih navad in želja. 

Veliko je takih, ki tudi doma ustvarjajo in imajo tudi same dovolj materiala za naslednjih 10 let, tudi če ne gredo v nabavo 😊. So pa tudi take, ki pridejo k nam bolj zato, da bi preživele dve uri v družbi in nekaj ustvarile zase ali za darilo in doma nimajo veliko primernega ustvarjalnega materiala. 

Zato smo se odločile in pripravile paketke z materialom. Prispevek za material je napisan pri paketu, in je odvisen od vsebine/količine. Postopki izdelave so objavljeni na naši spletni strani in jih lahko uporabite, tudi če imate svoj material. 

Paketke lahko dobite kadarkoli v času naših delavnic. Predhodno naročilo je zaželeno, ni pa obvezno. Paketek lahko v času uradnih ur prevzamete tudi v ČS Rudnik, Pot k ribniku 20, za to pa je obvezno predhodno naročilo. 

Naročila pošljite na poligilda.slo@gmail.com. 


Prispevek za material: 2 EUR(1 kos)


Prispevek za material: 2 EUR(1 kos)



Prispevek za material: 2 EUR (1 kos)


Prispevek za material: 2 EUR (1 kos)
Postopek 



Ni komentarjev:

Objavite komentar