9. januar 2019

JANA HONNEROVA - delavnica / workshop


Vabimo vas, da se nam februarja spet pridružite za cel konec tedna, saj smo povabile Jana Honnerová - JH Šperky, znano po edinstvenih kosih v izjemnih barvnih kombinacijah, da nam preda del svojega znanja kar v Ljubljani. Na delavnici se bomo v treh dneh naučili dve Janini tehniki in izdelali obesek in/ali ogrlico.

1. Poldnevna delavnica:

Petek, 15. februar 2019, od 16h do 21h -->
Na njej se bomo naučili ene od Janinih tehnik in izdelali obesek.

2. Vikend delavnica:

sobota, 16. februar 2019, od 9h do 18h in
nedelja, 17. februar 2018, od 9h do 18h -->
Naučili se bomo dveh Janinih tehnik ter izdelali serijo kosov za ogrlico in samostojno ogrlico.

Lokacija:
Ljubljana, točna lokacija je odvisna od števila prijav in jo bomo sporočile po 20. 1. 2019.


Spletna prijavnica:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc3Px98HmQ6JYl4ilkG1XYEp9uoCyIr65x7AlXbGa3adFyB5A/viewform?c=0&w=1

Informacije: poligilda.slo@gmail.com

-------


INVITATION

As we stressed in our first promotional materials of the season, we always strive to follow the programme our Polymer guild sets for a season. One part of it consists in inviting a foreigner teacher to Ljubljana, so our clayers don't have to travel too much. We voted to invite our Czech friend Jana Honnerová - JH Šperky to be our guest in February 2019.

If you wish to participate to one of the workshops, you can send your pre-application to our e-mail addresses: poligilda.slo@gmail.com or izdelovalnica@gmail.com
We are available for additional clarifications and help at the same addresses.
You’re kindly invited to come to Ljubljana - Visit Ljubljana - visit our beautiful capital, have fun in our company and learn from a renowned teacher! The workshops will be held in English, but there will be interpretation available for Croatian and Italian.

Info: poligilda.slo@gmail.com

13 komentarjev:

 1. ZDRAVO; Potrebujete posojilo?
  Nudimo vse vrste posojilnih storitev: osebno posojilo, poslovno posojilo, hipotekarno posojilo, avto posojilo, konsolidacijsko posojilo, posojilo za plačilo računov in še veliko več.

  Ali potrebujete posojilo za financiranje vašega projekta?
  Lahko vas podpremo s posojilom za izvajanje vaših projektov, kot so: gradnja hiš, pisarn, kmetij, pa tudi financiranje vaših potovalnih projektov, vašega podjetja ali projekta, za katerega potrebujete zunanje financiranje.

  Potrebujete investicijski sklad?
  Lahko vlagamo v vaše velike projekte. To je rezervirano za podjetja, ki iščejo vlagatelje za financiranje njihovih raziskovalnih projektov, nepremičninskih projektov, prevzemov in drugih poslovnih potreb.

  IZBERITE NAJBOLJŠE MOŽNOSTI KREDITA ZDAJ
  Za več informacij o naših storitvah nas kontaktirajte preko tega e-poštnega naslova: novaglobalfinances@gmail.com

  Kaj ponujamo;
  Nudimo vse vrste posojilnih storitev. Nudimo zavarovana in nezavarovana posojila, prav tako pa lahko zaprosite tudi za dolgoročne in kratkoročne posojila po zelo ugodni obrestni meri. Moje podjetje vam bo pomagalo doseči različne cilje s široko paleto posojilnih izdelkov.

  Lahko si pomagamo!
  NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES je podružnica ene najmočnejših finančnih skupin v Evropi in po vsem svetu z velikim kapitalom. Sledimo strategiji prisotnosti, kjer najdemo rast, povezujemo kupce z možnostmi, ki jih ustvarja, pomagamo rasti podjetjem, gospodarskemu razvoju in posameznikom, da uresničijo svoje ambicije. Trgovali smo že več let in v današnjem času dajali nešteto posojil .

  Pošljite zahtevo za posojilo zdaj !!!
  Ime: Camilla Karlsen (uradnica za posojilo)
  Kontaktna pošta: novaglobalfinances@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 2. Pozdravljeni, moje ime je Claudia Klein, posojilodajalec sem in tudi finančni svetovalec.

  Ali nujno potrebujete finančno okrepitev? Potrebujete posojilo za različne namene? če je vaš odgovor pritrdilen, vam svetujem, da se obrnete na moje podjetje prek || spotlightglobalservices@gmail.com || ali nam sporočite na WhatsApp: +4915758108767 | in imate posojilo na svojem računu v 24 urah, ker zagotavljamo odlične posojilne storitve po vsem svetu.

  Ponujamo vse vrste posojilnih storitev (osebno posojilo, poslovno posojilo in še veliko več), ponujamo tako dolgoročne kot kratkoročne posojila, poleg tega pa si lahko izposodite do 15 milijonov evrov. Moje podjetje vam bo pomagalo doseči različne cilje s široko paleto posojilnih izdelkov.

  Vemo, da je bilo pridobivanje zakonitega posojila vedno velik problem Posamezniki, ki imajo finančne težave in jih potrebujejo rešitev, veliko ljudi zaradi visokih obresti tako težko pridobi posojilo za lastniški kapital od svojih lokalnih bank ali drugih finančnih institucij. stopnja, nezadostno zavarovanje, razmerje med dolgom in dohodkom, nizek kreditni rezultat ali kateri koli drug razlog.

  Ni več čakalnih dob ali stresnih obiskov bank. Naša storitev je na voljo 24/7 - dobite lahko posojilo in dokončate svoje transakcije, kadar koli in kjerkoli jih potrebujete.

  Nudimo 24 urne storitve posojila svetovnega razreda. Za vprašanja / vprašanja? - Pošljite e-pošto na | spotlightglobalservices@gmail.com | ali nam sporočite na WhatsApp: +4915758108767 | & Prejeti odgovor v trenutku.

  Tvoja družina, prijatelji in sodelavci ne potrebujejo vedeti, da imate malo denarja, preprosto nam pišite in prejeli boste posojilo.

  Vaša finančna svoboda je v vaših rokah!

  OdgovoriIzbriši
 3. Gospod/gospa


  Ponujamo vse vrste posojil brez regresa in financiranje po nizki obrestni meri 3% tako dolgoročno kot kratkoročno. Kategorije posojil/finančnih sredstev, ki jih ponujamo, vključujejo, vendar niso omejene na poslovna posojila, osebna posojila, posojila podjetij, hipotekarna posojila, konsolidacijo dolgov in finančna sredstva za projekte na ključ in mega projekte itd. Posojila dajemo od 200.000 EUR do 250.000.000 milijonov dolarjev našim strankam za financiranje njihovih projektov.

  In če vas zanimajo naše zavidljive storitve, se naše podjetje ukvarja z vsemi vrstami bančnih instrumentov, kot so najem in prodaja BG -jev, SBLC -jev, bančnih menic, MTN / LTN -jev, MT103 bančnih nakazil, MT103 / 202, Direct TT itd. 25 evropskih bank in 50 najboljših svetovnih bank. Imamo neposreden dostop do ponudnikov in prejemnikov. Našim potencialnim strankam nudimo tudi administrativne storitve. Cene prenosov se razlikujejo od enega bančnega instrumenta do drugega, kot lahko vidite spodaj:

  . Najem in prodaja BG, SBLC, bančnih menic, MTN / LTN = 50.000,00 dolarjev (petdeset tisoč dolarjev)

  2. Bančni nakazili MT103, MT103/202, Neposredni TT = 250.000,00 dolarjev (dvesto petdeset tisoč dolarjev).

  Naša dostava je stoodstotno (100%) zajamčena.

  Za več informacij o naših postopkih se obrnite na našega agenta na spodnji e -poštni naslov.


  Lep pozdrav
  Gospod Peter Martin
  Finančni agent.
  E -pošta: tinvestor53@gmail.com WhatsApp: +16892107004

  OdgovoriIzbriši
 4. Pozdravljeni, gospod / gospa
  Ponujamo posojila od: 10.000 do 9.500.000 € z obrestno mero 2%.
  Veste, da je izposojanje denarja prepovedano.
  Morate dobiti posojilo, upoštevajte področja, na katerih lahko.
  pomagati vam:
  * Finančno
  * Hipoteke
  * Naložbena posojila
  * Posojila za avto
  * Konsolidacija dolga
  * Kreditna linija
  * Druga hipoteka
  * Odkup kredita
  * Osebna posojila
  Iščete projekt in potrebujete financiranje, potrebujete denar za plačilo računov, denar za vlaganje v podjetje.
  stopite v stik z nami po e -pošti [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

  OdgovoriIzbriši