4. november 2020

Brezplačna Zoom delavnica ČS Rudnik - Voščilnice, 12.11.2020 ob 18h

Ob pomladnem ostajanju doma smo vam pripravile nekaj postopov, ki ste ji lahko uporabili, sami, saj so bili dnevi, ko smo se zadrževali zunaj daljši. Z dolgimi jesenskimi večeri pa smo se odločile, da vam pripravimo on-line delavnice, da se zopet tudi vidimo. Izvajamo jih v času, ko bi se dobili na naših rednih brezplačnih ustvarjalnih delavnicah, ki jih izvajamo za Četrtno skupnost Rudnik. Dokler se ne bomo mogli neovirano družiti, se dobivamo prek Zooma.

Če želite biti obveščeni o brezplačnih delavnicah ČS Rudnik, nam to sporočite po e-pošti poligilda.slo@gmail.com

Res so letos nekoliko drugačni časi, a me se ne damo in gremo z našimi delavnicami po planu. Le na daljavo!


Ker smo vsi več ali manj prisiljeni v delo z materialom, ki ga imamo doma, oz. čakanjem, da naročeno dobimo po pošti, smo se odločile, da bomo tokratno delavnico prilagodile vam.

Tiste, ki se boste prijavili, bomo prosile, da nam poveste, katere pripomočke in kakšen material imate doma - saj veste, vse tisto, kar leži po omarah in bo enkrat prišlo prav . No, morda bo pa res tokrat prišlo prav.
Naša naloga pa bo, da vam bomo vaš material dopolnile z našim, svoje ideje pa prilagodile pripomočkom, ki jih imate doma. Če bi morda kakšen pripomoček potrebovali dodatno, se bomo dogovorili za prevzem. 
 


Pomembno: Nobena stvar ni prav ali narobe, če nimate doma nič ali nič pametnega, boste to povedali in me bomo to upoštevale. 

Bolj pomembno: Prijavo nam pošljite do petka, 6. 11., saj moramo potem paketke še pripraviti, da pridejo do vas. Zaradi čim manj kompliciranja vam jih bomo poslale kar po pošti, zato je trenutno vseeno, kje ste, povsod ste za nas dosegljivi. Ali pa mi za vas ☺.

Zelo pomembno: Če boste zamudili prijavo, se nam še vedno lahko priključite, seveda pa je v tem primeru fino, da imate doma svoj material in pripomočke. 

Najbolj pomembno: Naj vam ne bo nerodno, če niste vešči tovrstne spletne komunikacije. Vsi smo nekoč začeli na začetku. Pišite nam in vam bomo pomagale! 

 

1 komentar: