3. maj 2023

Polimerna glina + perlice = NAKIT - vabilo na brezplačno delavnico




POSODOBITEV 15.5.: delavnica je že polno zasedena. Prijave so zaprte.


Počasi se prvi del letošnjih brezplačnih delavnic končuje. Sonce in toplo vreme nas bosta zvabila v naravo, na vrt, na morje, v planine ali le na sprehod ali sladoled. A pred tem, ko bomo popoldneve preživljali drugače kot v dvorani, vas vabimo še na eno delavnico iz serije Želele ste, dobile boste ... 

Vesele smo, da počasi in vztrajno postaja vaša ustvarjalna prijateljica tudi polimerna glina. Ker že imate nekaj znanja in so vaše želje nekoliko zahtevnejše, bomo na majski delavnici naredile en prijeten komplet iz polimerne gline in perlic. 

Delavnica bo v četrtek, 18. 5. 2023, in bo potekala v živo, v dvorani ČS Rudnik, Pot k ribniku 20, od 17.30 do 20h. Morda kaj dlje, če boste pri nizanju perlic prepočasne  zelo natančne. 

Material in pripomočke boste dobili na delavnici. 

Prijavite se do torka, 16. 5. 2023.
Dodatne informacije o delavnici boste prijavljeni prejeli po e-pošti. 

Pogoji sodelovanja na delavnici: 
Na delavnici imajo prednost krajani ČS Rudnik in Ljubljančani, vabljeni pa ste tudi vsi drugi, saj se vedno najde rešitev, da se imamo luštno! Število mest je na delavnici v živo omejeno. 

Napotki za varno udeležbo: Poskrbite za varnost vseh, zato prosimo, da udeležbo odpoveste, če imate jasne simptome okužbe s Covid-19 ali ste bili celo pozitivni na testu. Enako velja seveda tudi za druge viruse, mi ne delamo diskriminacij.

Če bi se nam na delavnici radi pridružili, se prijavite! Prijave na delavnice so obvezne, da vam lahko pripravimo potreben material in pripomočke za delavnico, in da vam pošljemo morebitna dodatna navodila. 




Delavnica bo izvedena, če bo zanjo najmanj 5 prijav. 

Delavnica je namenjena odraslim in starejšim otrokom (11+) v spremstvu odraslih. 

Dobrodošli, da z nami delite ustvarjalne trenutke, da se pod našim vodstvom zatopite v kreativno delo in se prepričate (ali pa vas prepričamo mi), da znate, da zmorete, da ste ustvarjalni in da si lahko privoščite občasno uro ali dve brez misli na vsakdan! 

Delavnice sofinancira Mestna občina Ljubljana, Četrtna skupnost Rudnik, in so izvedene v okviru programa Brezplačnih delavnic Četrtne skupnosti Rudnik. 

ČE NI NAVEDENO DRUGAČE, SO DELAVNICE NAMENJENE ODRASLIM IN STAREJŠIM OTROKOM V SPREMSTVU ODRASLIH.


Ni komentarjev:

Objavite komentar