19. april 2013

RODILA SE JE GILDA, POLIGILDA
Poli glina je naš svet, naša obsesija, naš čas. Ideje, tehnike, vzorci, barve napolnjujejo naše glave, prsti pa se trudijo v resničnost prenesti vse, kar se mota po možganih in srcih.

Kar nekaj nas je, ki že vrsto let zavidamo tujim poli ustvarjalcem za njihove “guilde” ali cehe, znotraj katerih se združujejo, izmenjujejo ideje, ustvarjajo in gostijo poli inštruktorje.

Kar nekaj nas je, ki smo menili, da smo sami prešibki, da bi v zagon spravili takšno kolesje. In tako je na prijetnem ustvarjalnem popoldnevu beseda dala besedo, ideja za seboj potegnila drugo in rodila se je Poligilda – društvo ustvarjalcev. Kot temelj nas druži ustvarjanje s polimerno glino, a mnogi od nas so svojo ustvarjalnost uspešno prenesli tudi na druga področja.

Ustvarjanje je nekaj, kar nas povezuje, je skupno vsem, različnost ustvarjalnih področij, tehnik, ki jih uporabljamo, mnenj in idej pa nekaj, kar nas bogati!

V naše vrste vabimo vse, ki vas veseli ustvarjanje – od tistih, ki se z njim šele spogledujete, tipate in iščete sebe, do tistih, ki si z izdelki že uspete zaslužiti kakšen priboljšek. Verjamemo, da se lahko vsakdo še kaj nauči!

Obljubljamo zanimiva druženja, izmenjavo mnenj, koristne informacije in izobraževanja, ki jih bodo vodili tuji in domači inštruktorji. Prav vsakdo lahko s svojim znanjem in idejami prispeva k razvoju društva in njegovih članov!

V imenu Poligilde, Maja

1 komentar:

 1. Pozdravljeni, moje ime je Claudia Klein, posojilodajalec sem in tudi finančni svetovalec.

  Ali nujno potrebujete finančno okrepitev? Potrebujete posojilo za različne namene? če je vaš odgovor pritrdilen, vam svetujem, da se obrnete na moje podjetje prek || spotlightglobalservices@gmail.com || ali nam sporočite na WhatsApp: +4915758108767 | in imate posojilo na svojem računu v 24 urah, ker zagotavljamo odlične posojilne storitve po vsem svetu.

  Ponujamo vse vrste posojilnih storitev (osebno posojilo, poslovno posojilo in še veliko več), ponujamo tako dolgoročne kot kratkoročne posojila, poleg tega pa si lahko izposodite do 15 milijonov evrov. Moje podjetje vam bo pomagalo doseči različne cilje s široko paleto posojilnih izdelkov.

  Vemo, da je bilo pridobivanje zakonitega posojila vedno velik problem Posamezniki, ki imajo finančne težave in jih potrebujejo rešitev, veliko ljudi zaradi visokih obresti tako težko pridobi posojilo za lastniški kapital od svojih lokalnih bank ali drugih finančnih institucij. stopnja, nezadostno zavarovanje, razmerje med dolgom in dohodkom, nizek kreditni rezultat ali kateri koli drug razlog.

  Ni več čakalnih dob ali stresnih obiskov bank. Naša storitev je na voljo 24/7 - dobite lahko posojilo in dokončate svoje transakcije, kadar koli in kjerkoli jih potrebujete.

  Nudimo 24 urne storitve posojila svetovnega razreda. Za vprašanja / vprašanja? - Pošljite e-pošto na | spotlightglobalservices@gmail.com | ali nam sporočite na WhatsApp: +4915758108767 | & Prejeti odgovor v trenutku.

  Tvoja družina, prijatelji in sodelavci ne potrebujejo vedeti, da imate malo denarja, preprosto nam pišite in prejeli boste posojilo.

  Vaša finančna svoboda je v vaših rokah!

  OdgovoriIzbriši