2. december 2021

ŠKRATEK COF - vabilo na brezplačno delavnico


Ker smo zares že vstopili v prazničen mesec, v mesec obdarovanj, smo se v društvu Poligilda odločile, da vam decembra poklonimo dodatno brezplačno delavnico

Delavnico bomo izpeljale le prek spleta. Tokrat bomo izdelale škratka Cofa, ki ga zares lahko uporabite na veliko načinov. Na delavnici bomo pokazale nekaj variant izdelave in nekaj predlogov za končne izdelke. Kot vedno vam bomo tudi tokrat podale še nekaj dodatnih namigov in trikov. 

Delavnica bo v četrtek, 9. 12. 2021, od 18h do 20h in bo potekala prek ZOOMA. Ker menimo, da imate vsaj nekateri večino materiala, ki ga potrebujete že doma ali pa vas bo po delavnici zamikalo, da boste škrate še delali in si boste material nabavili (v omarah staršev, starih staršev, tet, ... ali pa kupili), danes objavljamo seznam materiala in potrebščin, ki jih potrebujete za izdelavo 2 škratov, kar tu: 

- 10 g bele  volne (debeline za pletilke/kvačko št. 3-4)

- 10 g volne za kapo (debelejša volna kot bela)

- papirna osnova za kapo, cca 1 x 10 cm ali daljši  (trak fotokratona, valovite lepenke, tanjšega kartona, lahko so rdeči ostanki trakov od delavnice voščilnic)

- košček vate

- perlica za nos, premer 10 mm (lesena, stiroporna, papirna, za nakit, ...)

- škarje, ki dobro režejo volno

- lepilo (selotejp in lepilo za perlico)

Čeprav vas vabimo na delavnico s svojim materialom, vam ga lahko nekaj pripravimo, da ga prevzamete po dogovoru. 

Delavnica bo izvedena, če bo zanjo najmanj 5 prijav, zato so prijave obvezne najkasneje do ponedeljka, 6. 12. 2021. Če želite, da vam pripravimo tudi material, nam to sporočite do 10h dopoldan. 


Pogoji sodelovanja na delavnici: 

Na delavnici prek spleta smo omejeni le s številom paketov materiala, zato imajo prednost pri sodelovanju krajani ČS Rudnik in Ljubljančani, vabljeni pa tudi vsi ostali, predvsem tisti, ki bi se nam pridružili s svojim materialom!

Če bi se nam na delavnici pridružili, se prijavite. 
Prijave na delavnice so obvezne, saj vam drugače ne moremo poslati Zoom povezave.


Po delavnici boste prejeli izroček z navodili.

 👇👇👇👇👇

PRIJAVNICA 


Delavnica je sicer namenjena odraslim, a bo vzdušje med ustvarjanjem še bolj prijetno, če boste k izdelavi pritegnili otroke ali vnuke.
Dobrodošli, da z nami delite ustvarjalne trenutke, da se pod našim vodstvom zatopite v kreativno delo in se prepričate (ali pa vas prepričamo mi), da znate, da zmorete, da ste ustvarjalni in da si lahko privoščite občasno uro brez misli na vsakdan! Seznam in termine brezplačnih delavnic 2022 bomo objavile do konca decembra!Ustvarjalne delavnice, ki so za udeležence brezplačne, so izvedene v okviru 
programa delavnic Četrtne skupnosti Rudnik.

sofinancira 

Ni komentarjev:

Objavite komentar