14. november 2021

VOŠČIMO KLASIČNO - vabilo na brezplačno delavnico

 Se tudi vam zdi, da se vsako leto hitreje obrne? Nam se zdi, da ni dolgo, odkar smo izdelovale praznične voščilnice. 

Lansko leto smo voščilnice prvič izdelovali po zoomu, ker so nas v to prisilile razmere, in ugotovile smo, da smo bili vsi zadovoljni. Če vas zanimajo ideje od lanskega leta, jih lahko najdete >>> tukaj. Zato smo se tudi letos odločile, da delavnico voščilnic izvedemo le prek spleta. Med delavnico bomo iz materiala, ki vam ga bomo priskrbele, izdelali nekaj prazničnih voščilnic, kot smo si jih zamislile me, nato pa vas bova prepustili lastnemu navdihu.

Delavnica bo v četrtek, 25. 11. 2021, in bo potekala prek ZOOMA. Udeleženci, ki se boste pravočasno prijavili, boste dobili paket z materialom, ki vam ga bomo poslali, oz. ga boste prevzeli po dogovoru. 

Prijave so do nedelje, 21. 11. 2021. 

Pogoji sodelovanja na delavnici Voščimo klasično: 
Na delavnici prek spleta smo omejeni le s številom paketov materiala, zato imajo prednost pri sodelovanju krajani ČS Rudnik in Ljubljančani, vabljeni pa tudi vsi ostali! 

Če bi se nam na delavnici pridružili, se prijavite. Prijave na delavnice so obvezne, saj vam drugače ne moremo poslati Zoom povezave, seznama pripomočkov, ki jih boste potrebovali, in pripraviti paketa. 

Na Zoom delavnici se nam lahko kadar koli pridružite tudi s svojim materialom, a tudi v tem primeru potrebujemo vašo prijavo, da vam pošljemo seznam materiala in Zoom povezavo. 

Po delavnici boste prejeli izroček z navodili.

 👉👉👉 


Delavnica bo izvedena, če bo zanjo najmanj 5 prijav. 

Delavnica je namenjena odraslim in starejšim otrokom v spremstvu odraslih.
Dobrodošli, da z nami delite ustvarjalne trenutke, da se pod našim vodstvom zatopite v kreativno delo in se prepričate (ali pa vas prepričamo mi), da znate, da zmorete, da ste ustvarjalni in da si lahko privoščite občasno uro brez misli na vsakdan! 

 Že sedaj pa si lahko rezervirate mesto na ostalih brezplačnih delavnicah ČS Rudnik, ki jih bomo izvedle do konca leta -->> 

Ustvarjalne delavnice, ki so za udeležence brezplačne, so izvedene v okviru 
programa delavnic Četrtne skupnosti Rudnik.

sofinancira Ni komentarjev:

Objavite komentar