7. februar 2022

VSE NAJBOLJŠE! - vabilo na brezplačno delavnico (Zoom)

 


Čeprav smo se skoraj odvadili pošiljati voščilnice ob osebnih praznikih, saj so voščila po navadni pošti največkrat zamenjala hitra sporočila prek telefona, smo prepričani, da je vsak prejemnik, ki ob osebnem prazniku dobi klasično voščilnico, te vesel. 

Da nam ne bo zmanjkalo idej in bomo lahko letos na tak način razveselili veliko znancev, smo za naslednjo delavnico pripravile nekaj predlogov. 

Delavnica bo v četrtek, 17. 2. 2022, in bo potekala prek ZOOMA. Udeleženci, ki se boste pravočasno prijavili, boste dobili paket z materialom, ki vam ga bomo poslali, oz. ga boste prevzeli po dogovoru. 

Prijave so do ponedeljka 14.2.2022, do 12h. 

Pogoji sodelovanja na delavnici Voščimo klasično: 
Na delavnici prek spleta smo omejeni le s številom paketov materiala, zato imajo prednost pri sodelovanju krajani ČS Rudnik in Ljubljančani, vabljeni pa tudi vsi ostali! 

Če bi se nam na delavnici pridružili, se prijavite. Prijave na delavnice so obvezne, saj vam drugače ne moremo poslati Zoom povezave, seznama pripomočkov, ki jih boste potrebovali, in pripraviti paketa. 

Na Zoom delavnici se nam lahko kadar koli pridružite tudi s svojim materialom, a tudi v tem primeru potrebujemo vašo prijavo, da vam pošljemo seznam materiala in Zoom povezavo. 

Po delavnici boste prejeli izroček z navodili.
 👉👉👉 


Delavnica bo izvedena, če bo zanjo najmanj 5 prijav. 

Delavnica je namenjena odraslim in starejšim otrokom v spremstvu odraslih.
Dobrodošli, da z nami delite ustvarjalne trenutke, da se pod našim vodstvom zatopite v kreativno delo in se prepričate (ali pa vas prepričamo mi), da znate, da zmorete, da ste ustvarjalni in da si lahko privoščite občasno uro brez misli na vsakdan! 

 Že sedaj pa si lahko rezervirate mesto na ostalih brezplačnih delavnicah ČS Rudnik, ki jih bomo izvedle do konca sezone -->> http://www.poligilda.si/2022/01/lokacija-cs-rudnik-pot-k-ribniku-20.html

Delavnice sofinancira Mestna občina Ljubljana in so izvedene v okviru 

programa Brezplačnih delavnic Četrtne skupnosti Rudnik. 

DELAVNICE SO NAMENJENE ODRASLIM IN VEČJIM OTROKOM V SPREMSTVU ODRASLIH.

Ni komentarjev:

Objavite komentar