7. marec 2022

VEDNO CVETOČE - vabilo na brezplačno delavnico

 




Sonce je na plano privabilo prve zvončke, v naši delavnici pa nastajajo večno zeleni kaktusi, ki uspevajo tudi v najbolj neprijaznih pogojih in zato simbolizirajo materinsko ljubezen. Tokrat bomo za izdelavo kaktusa združile tehnike, s katerimi smo delale zadnje leto. 

Delavnica bo v četrtek, 17. 3. 2022, in bo potekala prek ZOOMA, če se vas vsaj 5 odloči, da se nam boste pridružili v živo, pa tudi v živo, na Pot k ribniku 20.  Stalne obiskovalke ste verjetno opazile novo lokacijo, ki bo za nekaj časa postala domača lokacija. Ker je stavba na Ižanski 303 tik pred tem, da se prične obnova, smo ustvarjalne pripomočke že preselile, naše delavnice v živo pa bodo do nadaljnjega potekale v dvorani ČS Rudnik, Pot k ribniku 20. 

Udeleženci, ki se boste pravočasno prijavili, boste dobili paket z materialom, ki vam ga bomo pripravili za osebni prevzem v ČS Rudnik, oz. ga boste prevzeli po dogovoru. Nekaj materiala lahko pošljemo tudi po pošti, a je del potrebščin tokrat žal lomljiv in ne bomo mogle prav vsega. Kdor bi se nam vseeno pridružil na daljavo, to lahko stori s svojim materialom.

Prijave so do ponedeljka 14. 3. 2022, do 12h. 

Pogoji sodelovanja na delavnici: 
Na delavnici imajo prednost krajani ČS Rudnik in Ljubljančani, vabljeni pa tudi vsi ostali, saj se vedno najde rešitev, da se imamo luštno vsi! Mesta na delavnici v živo so omejena, na daljavo pa vas lahko vedno sprejmemo, le dovolj materiala moramo imeti. 

Če bi se nam na delavnici pridružili, se prijavite. Prijave na delavnice so obvezne, da vam lahko pripravimo potreben material in pripomočke za delavnico v živo ali na daljavo. Tokrat vseh ne bomo mogle poslati po pošti, boste pa dobili dodatna navodila. 
Na Zoom delavnici se nam lahko kadar koli pridružite tudi s svojim materialom, a tudi v tem primeru potrebujemo vašo prijavo, da vam pošljemo seznam materiala in Zoom povezavo. 
Če se ne prijavite, vam ne moremo poslati Zoom povezave, seznama potrebščin in pripraviti paketa. 


Po delavnici boste prejeli izroček z navodili.
 👉👉👉 


Delavnica bo izvedena, če bo zanjo najmanj 5 prijav. Če bo manj kot 5 prijav za delavnico v živo, bo izvedena le prek Zooma. 

Delavnica je namenjena odraslim in starejšim otrokom v spremstvu odraslih.
Dobrodošli, da z nami delite ustvarjalne trenutke, da se pod našim vodstvom zatopite v kreativno delo in se prepričate (ali pa vas prepričamo mi), da znate, da zmorete, da ste ustvarjalni in da si lahko privoščite občasno uro brez misli na vsakdan! 

 Že sedaj pa si lahko rezervirate mesto na ostalih brezplačnih delavnicah ČS Rudnik, ki jih bomo izvedle do konca sezone -->> http://www.poligilda.si/2022/01/lokacija-cs-rudnik-pot-k-ribniku-20.html

Delavnice sofinancira Mestna občina Ljubljana in so izvedene v okviru 

programa Brezplačnih delavnic Četrtne skupnosti Rudnik. 

DELAVNICE SO NAMENJENE ODRASLIM IN VEČJIM OTROKOM V SPREMSTVU ODRASLIH.


Ni komentarjev:

Objavite komentar