16. maj 2022

ZA SPOMINE - vabilo na brezplačno delavnico




Poletje, počitnice, izleti, potovanja, pikniki, druženja. Spomini. 

Na zadnji delavnici pred poletnim premorom vam bomo pokazale idejo, kako narediti majhno beležko, v katero boste shranili svoje najljubše in najlepše spomine, kakšno fotografijo in misel.

Delavnica bo v četrtek, 26. 5. 2022, in bo potekala v živo, v dvorani ČS Rudnik, Pot k ribniku 20. Stalne obiskovalke že veste, da bo ta lokacija za vsaj nekaj časa postala naša domača lokacija. Ker je stavba na Ižanski 303 tik pred tem, da se prične obnova, smo tudi ustvarjalne pripomočke že preselile. Ker pa smo obljubile, da bo kakšna delavnica še potekala prek Zooma, se boste tokrat lahko z nami družili tudi na daljavo. 

Tiste in tisti, ki boste prišli na delavnico v dvorano, boste dobili ves material in pripomočke pri nas, tiste in tisti, ki se boste družili z nami prek Zooma, pa boste dobili seznam potrebnega materiala in pripomočkov, ki si jih boste pripravili sami!

Prijave so do srede, 25. 5. 2022, do 12h. 

Pogoji sodelovanja na delavnici: 
Na delavnici imajo prednost krajani ČS Rudnik in Ljubljančani, vabljeni pa tudi drugi, saj se vedno najde rešitev, da se imamo luštno vsi! Mesta na delavnici v živo so omejena. 

Napotki za varno udeležbo: Uradnih omejitev glede zbiranja ni več. Me dodajamo le, da kljub temu udeležbo odpovejte, če imate jasne simptome okužbe s Covid-19/druge viroze ali ste bili celo pozitivni na testu. V takem primeru se lahko ob pravočasnem sporočilu delavnice udeležite prek Zooma. 

Če bi se nam na delavnici pridružili, se prijavite. Prijave na delavnice so obvezne, da vam lahko pripravimo potreben material in pripomočke za delavnico, ali pošljemo seznam in Zoom povezavo. 

Po delavnici boste prejeli izroček z navodili.

 👉👉👉 


Delavnica bo izvedena, če bo zanjo najmanj 5 prijav. Če bo manj kot 5 prijav za delavnico v živo, bo izvedena le prek Zooma. 

Delavnica je namenjena odraslim in starejšim otrokom v spremstvu odraslih.
Dobrodošli, da z nami delite ustvarjalne trenutke, da se pod našim vodstvom zatopite v kreativno delo in se prepričate (ali pa vas prepričamo mi), da znate, da zmorete, da ste ustvarjalni in da si lahko privoščite občasno uro brez misli na vsakdan! 

Hvala vsem, ki ste se udeležili naših delavnic v sezoni 2021/22, tudi letošnjo sezono vas je bilo veliko. Če želite biti prvi obveščeni o naših delavnicah (brezplačnih in plačljivih), se prijavite na prejemanje novičk o delavnicah na poligilda.slo@gmail.com ali nas spremljajte na Facebooku Poligilda, društvo ustvarjalcev.

Delavnice iz programa ČS Rudnik se vrnejo jeseni, najprej septembra v sklopu prireditve Mesec ČS Rudnik, morda se srečamo tudi na Dnevu ČS Rudnik. O preostalih delavnicah vas bomo obveščale sproti. 

Delavnice sofinancira Mestna občina Ljubljana in so izvedene v okviru 

programa Brezplačnih delavnic Četrtne skupnosti Rudnik. 

DELAVNICE SO NAMENJENE ODRASLIM IN VEČJIM OTROKOM V SPREMSTVU ODRASLIH.


Ni komentarjev:

Objavite komentar