7. april 2022

POLETNA MODA - vabilo na brezplačno delavnico



Topli poletni dnevi v zgodnji pomladi vabijo, na sprehod po mestu. Z novo zapestnico, narejeno po vaših željah, bo še bolj prijetno. Na delavnici se bomo naučili, kako z nekaj preprostimi prijemi spremenimo "navadne" perle in malo žice v prikupen in vedno uporaben kos nakita. 

Delavnica bo v četrtek, 21. 4. 2022, in bo potekala v živo, v dvorani ČS Rudnik, Pot k ribniku 20.  Stalne obiskovalke ste verjetno opazile novo lokacijo, ki bo za nekaj časa postala domača lokacija. Ker je stavba na Ižanski 303 tik pred tem, da se prične obnova, smo ustvarjalne pripomočke že preselile, naše delavnice v živo pa bodo do nadaljnjega potekale na novi lokaciji. 

Tokrat se bomo po dolgem času srečale v živo, zato boste ves potreben material dobile na delavnici. 

Prijave so do srede, 19. 4. 2022, do 12h. 

Pogoji sodelovanja na delavnici: 
Na delavnici imajo prednost krajani ČS Rudnik in Ljubljančani, vabljeni pa tudi vsi ostali, saj se vedno najde rešitev, da se imamo luštno vsi! Mesta na delavnici v živo so omejena. 

Napotki za varno udeležbo: Uradnih omejitev glede zbiranja ni več, v zaprtih prostorih so maske priporočljive, če ni mogoče zagotoviti medsebojne razdalje 1,5 metra. Me dodajamo le, da udeležbo odpovejte, če imate jasne simptome okužbe s Covid-19 ali ste bili celo pozitivni na testu. V takem primeru se lahko ob pravočasnem sporočilu delavnice udeležite prek Zooma. 

Če bi se nam na delavnici pridružili, se prijavite. Prijave na delavnice so obvezne, da vam lahko pripravimo potreben material in pripomočke za delavnico. Delavnica bo izvedena, če bo najmanj 5 prijav. 

Na Zoom delavnici se nam lahko kadar koli pridružite tudi s svojim materialom, a tudi v tem primeru potrebujemo vašo prijavo, da vam pošljemo seznam materiala in Zoom povezavo.

Po delavnici boste prejeli izroček z navodili.
 👉👉👉 


Delavnica bo izvedena, če bo zanjo najmanj 5 prijav. Če bo manj kot 5 prijav za delavnico v živo, bo izvedena le prek Zooma. 

Delavnica je namenjena odraslim in starejšim otrokom v spremstvu odraslih.
Dobrodošli, da z nami delite ustvarjalne trenutke, da se pod našim vodstvom zatopite v kreativno delo in se prepričate (ali pa vas prepričamo mi), da znate, da zmorete, da ste ustvarjalni in da si lahko privoščite občasno uro brez misli na vsakdan! 

 Že sedaj pa si lahko rezervirate mesto na ostalih brezplačnih delavnicah ČS Rudnik, ki jih bomo izvedle do konca sezone -->> http://www.poligilda.si/2022/01/lokacija-cs-rudnik-pot-k-ribniku-20.html

Delavnice sofinancira Mestna občina Ljubljana in so izvedene v okviru 

programa Brezplačnih delavnic Četrtne skupnosti Rudnik. 

DELAVNICE SO NAMENJENE ODRASLIM IN VEČJIM OTROKOM V SPREMSTVU ODRASLIH.




Ni komentarjev:

Objavite komentar