12. januar 2023

TUDI TA BO ZAME! - vabilo na brezplačno delavnico, nakit iz polimerne gline

 
Izrazile ste željo po več delavnicah nakita ... zato vam jo z novim letom izpolnjujemo!

Na delavnici bomo iz polimerne gline izdelali kompleksnejši kos nakita, obesek, če nam bo uspelo, pa tudi uhane. Ker sedaj že poznate čiste osnove dela s polimerno glino, bomo tokrat tehniko nekoliko nadgradile. Kljub temu je delavnica primerna tudi za začetnike. Kot vedno boste na delavnici dobili še nekaj dodatnih predlogov za izdelavo obeska! 

Delavnica bo v četrtek, 19. 1. 2023, in bo potekala v živo, v dvorani ČS Rudnik, Pot k ribniku 20.  Ker je za izdelavo takega kosa nakita potrebnega nekoliko več časa, bo delavnica od 17.30 do 20.30, za vsak slučaj računajte tudi nekoliko dalj.

Material in osnovne pripomočke boste dobili na delavnici. Če imate svoje pripomočke za izdelavo nakita, jih prinesite s seboj, saj veste, vedno je najlaže delati s svojim orodjem.

Prijavite se do torka, 17. 1. 2023.
Dodatne informacije o delavnici boste prijavljeni prejeli po e-pošti. 

Pogoji sodelovanja na delavnici: 
Na delavnici imajo prednost krajani ČS Rudnik in Ljubljančani, vabljeni pa ste tudi vsi drugi, saj se vedno najde rešitev, da se imamo luštno! Mesta na delavnici v živo so omejena. 

Napotki za varno udeležbo: Poskrbite za varnost vseh, zato prosimo, da udeležbo odpoveste, če imate jasne simptome okužbe s Covid-19 ali ste bili celo pozitivni na testu. Enako velja seveda tudi za druge viruse, mi ne delamo diskriminacij.

Če bi se nam na delavnici radi pridružili, se prijavite! Prijave na delavnice so obvezne, da vam lahko pripravimo potreben material in pripomočke za delavnico, in da vam pošljemo morebitna dodatna navodila. 
Delavnica bo izvedena, če bo zanjo najmanj 5 prijav. 

Delavnica je namenjena odraslim in starejšim otrokom (11+) v spremstvu odraslih. 

Dobrodošli, da z nami delite ustvarjalne trenutke, da se pod našim vodstvom zatopite v kreativno delo in se prepričate (ali pa vas prepričamo mi), da znate, da zmorete, da ste ustvarjalni in da si lahko privoščite občasno uro ali dve brez misli na vsakdan! 

Delavnice sofinancira Mestna občina Ljubljana, Četrtna skupnost Rudnik in so izvedene v okviru programa Brezplačnih delavnic Četrtne skupnosti Rudnik. 

ČE NI DRUGAČE NAVEDENO, SO DELAVNICE NAMENJENE ODRASLIM IN STAREJŠIM OTROKOM V SPREMSTVU ODRASLIH.

Ni komentarjev:

Objavite komentar