7. marec 2023

KAMEN IN CVET - vabilo na brezplačno delavnico

        POSODOBLJENO 13.3. ob 11.45:  

       VSA MESTA NA DELAVNICI SO ŽE ZASEDENA!


Zakaj bi sploh barvali kamne?

Po naših izkušnjah včasih prav pride, da znamo tudi to. Ko bi radi bili čim bolj ekološki in bi na pokopališče raje nesli kamen kot plastično svečo. Ko bi radi okrasili poličko v vetrolovu ali domači prag. Ko bi radi nekje na prostem pustili okrasek, ki bo polepšal dan neznancu, Ko bi radi preprosto porisali nekaj, česar še nismo. 

Pridite k nam v družbo, obljubimo, da bo spet zabavno! 

Delavnica bo v četrtek, 16. 3. 2023, in bo potekala v živo, v dvorani ČS Rudnik, Pot k ribniku 20, od 18h do 20h. 

Material in pripomočke boste dobili na delavnici. 

Prijavite se do torka, 14. 3. 2023.
Dodatne informacije o delavnici boste prijavljeni prejeli po e-pošti. 

Pogoji sodelovanja na delavnici: 
Na delavnici imajo prednost krajani ČS Rudnik in Ljubljančani, vabljeni pa ste tudi vsi drugi, saj se vedno najde rešitev, da se imamo luštno! Število mest je na delavnici v živo omejeno. 

Napotki za varno udeležbo: Poskrbite za varnost vseh, zato prosimo, da udeležbo odpoveste, če imate jasne simptome okužbe s Covid-19 ali ste bili celo pozitivni na testu. Enako velja seveda tudi za druge viruse, mi ne delamo diskriminacij.

Če bi se nam na delavnici radi pridružili, se prijavite! Prijave na delavnice so obvezne, da vam lahko pripravimo potreben material in pripomočke za delavnico, in da vam pošljemo morebitna dodatna navodila. 
Delavnica bo izvedena, če bo zanjo najmanj 5 prijav. 

Delavnica je namenjena odraslim in starejšim otrokom (11+) v spremstvu odraslih. 

Dobrodošli, da z nami delite ustvarjalne trenutke, da se pod našim vodstvom zatopite v kreativno delo in se prepričate (ali pa vas prepričamo mi), da znate, da zmorete, da ste ustvarjalni in da si lahko privoščite občasno uro ali dve brez misli na vsakdan! 

Delavnice sofinancira Mestna občina Ljubljana, Četrtna skupnost Rudnik, in so izvedene v okviru programa Brezplačnih delavnic Četrtne skupnosti Rudnik. 

ČE NI NAVEDENO DRUGAČE, SO DELAVNICE NAMENJENE ODRASLIM IN STAREJŠIM OTROKOM V SPREMSTVU ODRASLIH.


Ni komentarjev:

Objavite komentar