30. marec 2023

POMLAD DOMA - vabilo na brezplačno delavnico

 

Čeprav je pomlad najlepša v naravi, si vedno radi kakšen delček prinesemo tudi v stanovanje. Najlepše je okraševanje domov z odrezanimi vejami in svežim cvetjem, a včasih so lahko tudi nadomestki enako privlačni, včasih pa jih želimo le dodati temu, s čimer nas oskrbi narava.

našo pomladno delavnico bomo vnesle tudi nekaj velikonočnega vzdušja, če se vam bodo jajčka luštala, sicer pa bomo v četrtek pozornost posvetile izdelavi listov in vejic iz papirja. Končni izdelek bo, tako kot običajno, vaša izbira.

Delavnica bo v četrtek, 6. 4. 2023, in bo potekala v živo, v dvorani ČS Rudnik, Pot k ribniku 20, od 18h do 20h. 

Material in pripomočke boste dobili na delavnici. 

Prijavite se do torka, 4. 3. 2023.
Dodatne informacije o delavnici boste prijavljeni prejeli po e-pošti. 

Pogoji sodelovanja na delavnici: 
Na delavnici imajo prednost krajani ČS Rudnik in Ljubljančani, vabljeni pa ste tudi vsi drugi, saj se vedno najde rešitev, da se imamo luštno! Število mest je na delavnici v živo omejeno. 

Napotki za varno udeležbo: Poskrbite za varnost vseh, zato prosimo, da udeležbo odpoveste, če imate jasne simptome okužbe s Covid-19 ali ste bili celo pozitivni na testu. Enako velja seveda tudi za druge viruse, mi ne delamo diskriminacij.

Če bi se nam na delavnici radi pridružili, se prijavite! Prijave na delavnice so obvezne, da vam lahko pripravimo potreben material in pripomočke za delavnico, in da vam pošljemo morebitna dodatna navodila. 




Delavnica bo izvedena, če bo zanjo najmanj 5 prijav. 

Delavnica je namenjena odraslim in starejšim otrokom (11+) v spremstvu odraslih. 

Dobrodošli, da z nami delite ustvarjalne trenutke, da se pod našim vodstvom zatopite v kreativno delo in se prepričate (ali pa vas prepričamo mi), da znate, da zmorete, da ste ustvarjalni in da si lahko privoščite občasno uro ali dve brez misli na vsakdan! 

Delavnice sofinancira Mestna občina Ljubljana, Četrtna skupnost Rudnik, in so izvedene v okviru programa Brezplačnih delavnic Četrtne skupnosti Rudnik. 

ČE NI NAVEDENO DRUGAČE, SO DELAVNICE NAMENJENE ODRASLIM IN STAREJŠIM OTROKOM V SPREMSTVU ODRASLIH.


Ni komentarjev:

Objavite komentar