25. september 2023

OKRASIMO ZAPESTJA - vabilo na brezplačno delavnico

Ta konec tedna nas je enakonočje nepreklicno prestavilo v jesenski čas, v katerem se dnevi krajšajo, noči daljšajo, ob večerih pa je prehladno, da bi kaj preveč posedali na prostem. To je čas, v katerem vas v Poligildi vabimo na delavnice, da se naučite izdelovanja predmetov, ki jih boste lahko uporabili zase, kot darila, za čuječe preživljanje prostega časa.

Ker nam napovedujejo še nekaj toplih dni, v katerih bomo morda lahko nosile kratke ali vsaj ne čisto najdaljših rokavov, smo se odločile, da sezono začnemo z zapestnicami. Naučile se bom ovijanja neprevrtanega kamna, ki ga je mogoče uporabiti na vsakovrstnem nakitu.


.

Delavnica bo v četrtek, 5. 10. 2023in bo potekala v živo, v dvorani ČS Rudnik, Pot k ribniku 20, od 18h do 20h. 

Material in pripomočke boste dobili na delavnici. 

Prijavite se do torka, 3. 10. 2023.
Dodatne informacije o delavnici boste prijavljeni prejeli po e-pošti. 


Pogoji sodelovanja na delavnici:  Na delavnici imajo prednost krajani ČS Rudnik in Ljubljančani, vabljeni pa ste tudi vsi drugi, saj se vedno najde rešitev, da se imamo luštno! Število mest je na delavnici v živo omejeno. 


Napotki za varno udeležbo: Poskrbite za varnost vseh, zato prosimo, da udeležbo odpoveste, če imate kakršne koli simptome virusnih in drugih obolenj, me ne delamo diskriminacij.


Če bi se nam na delavnici radi pridružili, se prijavite! Prijave na delavnice so obvezne, da vam lahko pripravimo potreben material in pripomočke za delavnico, in da vam pošljemo morebitna dodatna navodila. 

PRIJAVE  👉👉👉  KLIK

Delavnica bo izvedena, če bo zanjo najmanj 5 prijav. 
Delavnica je namenjena odraslim in starejšim otrokom (11+) v spremstvu odraslih. 
Dobrodošli, da z nami delite ustvarjalne trenutke, da se pod našim vodstvom zatopite v kreativno delo in se prepričate (ali pa vas prepričamo mi), da znate, da zmorete, da ste ustvarjalni in da si lahko privoščite občasno uro ali dve brez misli na vsakdan! 


ČE NI NAVEDENO DRUGAČE, SO DELAVNICE NAMENJENE ODRASLIM iN STAREJŠIM OTROKOM V SPREMSTVU ODRASLIH.


Delavnice sofinancira Mestna občina Ljubljana, Četrtna skupnost Rudnik, in so izvedene v okviru programa Brezplačnih delavnic Četrtne skupnosti Rudnik. Ni komentarjev:

Objavite komentar