15. november 2023

Za praznično mizo - vabilo na brezplačno delavnico

 

Domačnost prazničnega doma naredimo ljudje, vsekakor pa posebno vzdušje naredijo okraski. Ročno izdelani okraski so kot ljubezen in toplota, ki se razprostirata po vašem domu.

Tudi tokrat bomo ostali pri lesu, saj so nam od zadnje delavnice ostali kosi, ki si zares ne zaslužijo, da jih zavržemo. No, čisto zares so ostali tudi še kosi za hiške, zato smo se odločile, da tokratni, že novoletno praznični delavnici, namenimo eno uro dalj. 

Na delavnici bomo prepustili domišljiji, da vodi čopič po kosu lesa ali da nam da preprosto in učinkovito idejo za praznični okras. Kjer vas ne bo vodila domišljija, vas bomo vodile me! 

Zato, pridite k nam in dovolite, da se za nekaj uric prebudi tisti otrok, ki ga še vedno nosite v sebi! Pridite k nam, ker je ustvarjanje cenejše od terapije! 
Delavnica bo v četrtek, 23. 11. 2023, v dvorani ČS Rudnik, Pot k ribniku 20, od 17.30 do 20.30. 

Material in pripomočke boste dobili na delavnici. 

Prijavite se do torka, 21. 11. 2023.
Dodatne informacije o delavnici boste prijavljeni prejeli po e-pošti. 

Pogoji sodelovanja na delavnici:  Na delavnici imajo prednost krajani ČS Rudnik in Ljubljančani, vabljeni pa ste tudi vsi drugi, saj se vedno najde rešitev, da se imamo luštno! Število mest je na delavnici v živo omejeno. 

Napotki za varno udeležbo: Poskrbite za varnost vseh, zato pridite na delavnico le zdravi. 

Če bi se nam na delavnici radi pridružili, se prijavite! Prijave na delavnice so obvezne, da vam lahko pripravimo potreben material in pripomočke za delavnico, in da vam pošljemo morebitna dodatna navodila. 

PRIJAVE  👉👉👉  KLIK

Delavnica bo izvedena, če bo zanjo najmanj 5 prijav. 
Delavnica je namenjena odraslim in starejšim otrokom (11+) v spremstvu odraslih. 

Dobrodošli, da z nami delite ustvarjalne trenutke, da se pod našim vodstvom zatopite v kreativno delo in se prepričate (ali pa vas prepričamo mi), da znate, da zmorete, da ste ustvarjalni in da si lahko privoščite občasno uro ali dve brez misli na vsakdan! 


ČE NI NAVEDENO DRUGAČE, SO DELAVNICE NAMENJENE ODRASLIM IN STAREJŠIM OTROKOM V SPREMSTVU ODRASLIH.


Delavnice sofinancira Četrtna skupnost Rudnik, Mestna občina Ljubljana in so izvedene v okviru programa Brezplačnih delavnic Četrtne skupnosti Rudnik. Ni komentarjev:

Objavite komentar