29. november 2023

Voščilnice za praznike - vabilo na brezplačno delavnico

Čeprav je lepo, da ohranimo tradicijo pisanja voščilnic tudi ob drugih praznovanjih in praznikih, družbenih ali osebnih, večini to uspe le ob koncu leta, saj izdelava in pisanje vzameta veliko časa, ki si ga večinoma ne vzamemo. Je pa sočasno izdelava voščilnic vsekakor odličen čas za sproščanje, izražanje svoje ustvarjalnosti in individualnosti.

Na delavnici vam bomo tako kakor vedno posredovale nekaj idej, pokazale kakšen postopek in izdale kakšen trik. Z vašimi idejami, željami in osebnimi sporočili pa boste izdelali svojo najljubšo voščilnico! Ali dve. Ali tri.

Pridite k nam, ker je ustvarjanje cenejše od terapije!
Delavnica bo v četrtek, 7. 12. 2023, v dvorani ČS Rudnik, Pot k ribniku 20, od 18h do 20h. 

Material in pripomočke boste dobili na delavnici. 

Prijavite se do torka, 5. 12. 2023.
Dodatne informacije o delavnici boste prijavljeni prejeli po e-pošti. 

Pogoji sodelovanja na delavnici:  Na delavnici imajo prednost krajani ČS Rudnik in Ljubljančani, vabljeni pa ste tudi vsi drugi, saj se vedno najde rešitev, da se imamo luštno! Število mest na delavnici v živo je omejeno. 

Napotki za varno udeležbo: Poskrbite za varnost vseh, zato pridite na delavnico le zdravi. 

Če bi se nam na delavnici radi pridružili, se prijavite! Prijave na delavnice so obvezne, da vam lahko pripravimo potreben material in pripomočke za delavnico in da vam pošljemo morebitna dodatna navodila. 

PRIJAVE  👉👉👉  KLIK

Delavnica bo izvedena, če bo zanjo najmanj 5 prijav. 
Naše delavnice so namenjene odraslim in starejšim otrokom (11+) v spremstvu odraslih, tokrat pa lahko s seboj pripeljete tudi mlajšega šolarja.

Dobrodošli, da z nami delite ustvarjalne trenutke, da se pod našim vodstvom zatopite v kreativno delo in se prepričate (ali pa vas prepričamo mi), da znate, da zmorete, da ste ustvarjalni in da si lahko privoščite občasno uro ali dve brez misli na vsakdan! 


ČE NI NAVEDENO DRUGAČE, SO DELAVNICE NAMENJENE ODRASLIM IN STAREJŠIM OTROKOM V SPREMSTVU ODRASLIH.


Delavnice sofinancira Četrtna skupnost Rudnik, Mestna občina Ljubljana in so izvedene v okviru programa Brezplačnih delavnic Četrtne skupnosti Rudnik. 


Ni komentarjev:

Objavite komentar