4. februar 2024

BARVE BESED - vabilo na brezplačno delavnico

Sicer en teden po kulturnem prazniku, ampak nič zato: branje, knjige, knjižna kazala so same brezčasne stvari. Saj vemo, da v knjigo marsikdaj zataknemo kar zadnji račun iz trgovine, ki se valja po mizi, a sočasno trdimo, da je branje papirne knjige kljub vsemu še prijetnejše, če nam mesto, na katerem smo ga morali prekiniti, označuje čisto pravo, ročno izdelano knjižno kazalo. Zato je naša naslednja delavnica namenjena prav tem. 

Naučili se bomo čisto preprostega načina za barvanje osnov in še bolj preprostega dodajanja osnovnega motiva. Tehnika je nadvse primerna tudi za izdelovanje voščilnic, samo format je drugačen. Seveda pa lahko na voščilnico dodate kar knjižno kazalo, tako da voščilnica odigra dvojno vlogo, saj sočasno podarite še ročno izdelano darilce.

Pridite k nam, ker je ustvarjanje cenejše od terapije!Delavnica bo v četrtek, 15. 2. 2024, v dvorani ČS Rudnik, Pot k ribniku 20, od 18h do 20h. 

Material in pripomočke boste dobili na delavnici. 

Prijavite se do torka, 13. 2. 2024.
Dodatne informacije o delavnici boste prijavljeni prejeli po e-pošti. 

Pogoji sodelovanja na delavnici:  Na delavnici imajo prednost krajani ČS Rudnik in Ljubljančani, vabljeni pa ste tudi vsi drugi, saj se vedno najde rešitev, da se imamo luštno! Število mest na delavnici v živo je omejeno. 

Napotki za varno udeležbo: Poskrbite za varnost vseh, zato pridite na delavnico le zdravi. 

Če bi se nam na delavnici radi pridružili, se prijavite! Prijave na delavnice so obvezne, da vam lahko pripravimo potreben material in pripomočke za delavnico in da vam pošljemo morebitna dodatna navodila. 

PRIJAVE  👉👉👉  KLIK

Delavnica bo izvedena, če bo zanjo najmanj 5 prijav. 
Naše delavnice so namenjene odraslim in starejšim otrokom (11+) v spremstvu odraslihtokrat pa lahko s seboj pripeljete tudi mlajšega šolarja.

Dobrodošli, da z nami delite ustvarjalne trenutke, da se pod našim vodstvom zatopite v kreativno delo in se prepričate (ali pa vas prepričamo mi), da znate, da zmorete, da ste ustvarjalni in da si lahko privoščite občasno uro ali dve brez misli na vsakdan! 


ČE NI NAVEDENO DRUGAČE, SO DELAVNICE NAMENJENE ODRASLIM IN STAREJŠIM OTROKOM V SPREMSTVU ODRASLIH.


Delavnice sofinancira Četrtna skupnost Rudnik, Mestna občina Ljubljana in so izvedene v okviru programa Brezplačnih delavnic Četrtne skupnosti Rudnik. 


Ni komentarjev:

Objavite komentar