2. maj 2024

2. ustvarjalni sejem USTVARJALNI VRT - vabilo za ustvarjalce in obiskovalce

Jeseni smo rekle, da spomladi pa res nadaljujemo. Končno je videti, da je pomlad tu, in čas je, da vas spet povabimo v našo družbo.

Zato vas z Botaničnim vrtom UL vabimo na 2. USTVARJALNI VRT, sejem ustvarjalcev in umetnikov, ki bo v soboto, 18. maja 2024.

Organizacija sejma je pod okriljem Botaničnega vrta Univerze v Ljubljani in društva Poligilda, društva ustvarjalcev. Na sejem so obvezne predhodne prijave do ponedeljka, 13. maja 2024 do 12h. 

Prijavnica 




K  sodelovanju vabimo ustvarjalke in ustvarjalce, umetnice in umetnike, rokodelke in rokodelce, da nam pomagajo zasaditi naš Ustvarjalni vrt! In seveda obiskovalce, da vrt zapolnijo!

Na sejmu lahko sodelujejo ponudniki rokodelskih in umetniških izdelkov. V primeru, da društva in zavodi na dogodku le predstavljajo svojo dejavnost, je njihova udeležba brezplačna.

V primeru, da svoje izdelke tudi prodajajo, zanje velja prijavnina po ceniku.

Društva, člani društev in posamezniki vabljeni, da pridete in predstavite svoje ustvarjalno in umetniško delo, da ga ljudje spoznajo, če želite, le razstavite svoje izdelke, če imate urejen status za prodajo, pa vabljeni k prodaji.

Cena:
  •  0-20 /izdelkov = brezplačno
  •  20-100 /izdelkov = 20 €
  •  nad 100 /izdelkov = 40 €



Ni komentarjev:

Objavite komentar