13. maj 2024

SLADKO DARILO, voščilo z vabilom - vabilo na brezplačno delavnico

A veste, da smo še pravkar ustvarjali novoletne voščilnice, zdaj pa razpisujemo že zadnjo delavnico te sezone? Upamo, da ste se vse leto pri nas hudo zabavale in odkrivale svojo ustvarjalno plat.

Vabimo vas, da se nam pridružite še zadnjič pred poletjem, potem pa vas spustimo na zaslužene počitnice in zbiranje novih ustvarjalnih idej! Za te zadnje verjamem, da ne potrebujete naših trikov, ampak, če se vam zdi, da jih, vam lahko na zadnji delavnici damo še nekaj napotkov v to smer ;)

Vabljeni torej, da se nam pridružite na še en četrtek, na katerem vas bomo naučile, kako je lahko voščilnica istočasno tudi embalaža za posladke.

Pridite na delavnico in se dve uri družite z nami, ker je ustvarjanje cenejše od terapije!


Delavnica bo v četrtek, 16. 5. 2024, v dvorani ČS Rudnik, Pot k ribniku 20, od 18h - 20h 

Material in pripomočke boste dobili na delavnici. 

Prijavite sprejemamo do srede, 15. 5. 2024 oz. do zapolnitve mest.
Dodatne informacije o delavnici boste prijavljeni prejeli po e-pošti. 

Pogoji sodelovanja na delavnici:  Na delavnici imajo prednost krajani ČS Rudnik in Ljubljančani, vabljeni pa ste tudi vsi drugi, saj se vedno najde rešitev, da se imamo luštno! Število mest je omejeno. 

Napotki za varno udeležbo: Poskrbite za varnost vseh, zato pridite na delavnico le zdravi. 

Če bi se nam na delavnici radi pridružili, se prijavite! Prijave na delavnice so obvezne, da vam lahko pripravimo potreben material in pripomočke za delavnico in da vam pošljemo morebitna dodatna navodila. 

PRIJAVE  👉👉👉  KLIK

Delavnica bo izvedena, če bo zanjo najmanj 5 prijav. 
Naše delavnice so namenjene odraslim in starejšim otrokom (11+) v spremstvu odraslih.

Dobrodošli, da z nami delite ustvarjalne trenutke, da se pod našim vodstvom zatopite v kreativno delo in se prepričate (ali pa vas prepričamo mi), da znate, da zmorete, da ste ustvarjalni in da si lahko privoščite občasno uro ali dve brez misli na vsakdan! 


ČE NI NAVEDENO DRUGAČE, SO DELAVNICE NAMENJENE ODRASLIM IN STAREJŠIM OTROKOM V SPREMSTVU ODRASLIH.


Delavnice sofinancira Četrtna skupnost Rudnik, Mestna občina Ljubljana in so izvedene v okviru programa Brezplačnih delavnic Četrtne skupnosti Rudnik

Ni komentarjev:

Objavite komentar