31. oktober 2021

NOČNO NEBO - vabilo na delavnico



Delavnice, ki so za udeležence brezplačne, se po izvedbi in kakovosti prav nič ne razlikujejo od naših plačljivih delavnic. Občasno nanje povabimo znane ustvarjalke iz Slovenije in tujine, včasih pa tudi javnosti manj znane ustvarjalke in učiteljice z veliko znanja in izkušnjami. Tako bo našo naslednjo delavnico, 8. novembra 2021 ob 18h, vodila domača gostja, ki bo poskrbela, da se boste počutili kot najboljši slikar. Pravzaprav slikarka, saj so kljub trudu in težnjam po vključevanju naše obiskovalke praktično same ženske in dekleta. 

Na delavnici bomo z akvarelno tehniko naslikali priljubljeni tematiki zadnjih nekaj let, galaksijo in nočno nebo in spoznali, da nam slikanje omogoča še veliko več od izdelave klasične risbe. 

Delavnica, ki bo tokrat izjemoma v ponedeljek, bo potekala izključno v živo na Ižanski cesti 303, kjer bomo pripravile tudi vse potrebne pripomočke in ves material. Izdelke boste odnesli domov. Prijave so do petka, 5. 11. 2021. 

Pogoji sodelovanja na delavnici Nočno nebo: 
Prednost pri udeležbi na delavnici, ki je za udeležence brezplačna, imajo krajanke in krajani ČS Rudnik ter Ljubljančanke in Ljubljančani. V primeru prostih mest vabljeni tudi vsi ostali! Za prisotnost je potrebno izpolnjevanje pogojev PCT. 

Če bi se nam na delavnici pridružili, se prijavite. Prijave na delavnice so obvezne, ker moramo pripraviti material za vse sodelujoče in rezervirati mesto na delavnici, saj smo z novimi pogoji PCT bolj omejeni pri izvedbi. 

 👉👉👉 


Delavnica bo izvedena, če bo zanjo najmanj 5 prijav. 

Delavnica je namenjena odraslim in starejšim otrokom v spremstvu odraslih.
Dobrodošli, da z nami delite ustvarjalne trenutke, da se pod našim vodstvom zatopite v kreativno delo in se prepričate (ali pa vas prepričamo mi), da znate, da zmorete, da ste ustvarjalni in da si lahko privoščite občasno uro brez misli na vsakdan! 

 Že sedaj pa si lahko rezervirate mesto na ostalih brezplačnih delavnicah ČS Rudnik, ki jih bomo izvedle do konca leta -->> 

Ni komentarjev:

Objavite komentar