12. oktober 2022

VOŠČILNICA - postopek za izdelavo

 


Voščilnice so vedno zanimive, predvsem pa prijetne za izdelavo in še bolj prijetne, ko je nekdo vesel, da jo je dobil. 

Idej je neskončno, a morda ravno v tistem trenutku, ko vidite voščilnico, ki vam je všeč, nimate točno takih barv in dodatkov, kot so na vzorcu. 

Ker vas na naših delavnicah učimo tudi, da ne smete vedno točno slediti vsem navodilom, kajti velikokrat so navodila le ideje in priporočila, da uporabite svojo domišljijo, predvsem pa barve, ki so vam všeč, smo vam  za voščilnice pripravili nekoliko drugačen paket materiala. Vsebuje potreben material, navodilo pa je postavljeno le kot ideja za postavitev. Katere barve boste postavili na posamezna mesta, pa se odločite sami! 

Material: 
- različen papir
- dodatki (trakci, perlice, drugo (različno za posamezne pakete))

Postopek: 

1. Po skici izrežite papir in ga postavite na želena mesta. Papir lahko embosirate, odrežete naravnost ali valovito, kakor želite

2. Če delate iz svojega materiala, lahko uporabite druge dodatke, primerno letnemu času, dogodku ... Tako lahko namesto rožic lahko dodate zvezdice, snežinke, školjke, gumbe ali kakšen drug izsekan dodatek. 

3. Vesele bomo, če nam fotografijo narejenega izdelka pošljete na poligilda.slo@gmail.com ali nas označite v objavi na Facebooku z oznako @Poligilda, društvo ustvarjalcev

3. Za trakove lahko uporabite pisan papir ali trakove iz blaga. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar