3. oktober 2022

Vse najboljše, Rayher!

10 let je lahko malo, a 10 let je lahko tudi veliko. Zdi se nam, da smo se s fRayherji spoznali "zadnjič", a se nam zdi tudi, da se poznamo in sodelujemo že celo večnost! No, v resnici se nam zdi, da se poznamo "že skoz". 
Vse je odvisno od perspektive. 

Z Rayherjem smo začele sodelovati, ko smo bile v najbolj aktivnem času naših delavnic izdelovanja nakita, še preden smo uradno ustanovile društvo. Ko smo iskale možnosti, poznanstva in sodelovanja. Bili so prvi, ne, pravzaprav so bili takrat edini, ki so nam prisluhnili in pomagali. To smo cenile in cenimo še danes, zato se rade odzovemo na vsako povabilo, če se le ujema z našimi urniki. Zato smo postali več kot poslovni partnerji, postali smo ustvarjalni prijatelji. S pomočjo fRayherjev smo tako izpeljale večino delavnic, naših in s tujimi gostjami, nekaj skupnih idej pa še vedno raste in zori. Prepričane smo, da bo v naslednjih desetih letih prišel čas tudi za to, da ideje udejanjimo!

Hvala Rayher za vse in hvala za povabilo na zabavo. Pretekla sobota je bila ustvarjalna, lepa, dobra in nasmejana! Naj bo tako tudi novo poslovno desetletje! In naj vas naše darilo večkrat spomni na nas! 😊






Ni komentarjev:

Objavite komentar